Traieste clipa....Fii prezent!

Referințe

D-na Lucia Hen

Membru al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei

"Cartea Deliei oferă un bun început pentru conștientizarea legăturii strânse dintre corp și spirit precum și pentru cunoașterea metodelor prin care putem înțelege această legătură.
Sigur că de la teorie la practică e cale lungă,dar totul trebuie să aibă un început.Totul depinde de noi,de dorința noastră de a ne cunoaște cu adevărat.Toate metodele prezentate în carte au la bază principiile promovate de cultura asiatică plecând de la Lao Tzu care spunea:" Ai grijă de gânduril...e tale;Ele se transformă în cuvinte.Ai grijă de cuvintele tale;
ele se transformă în acțiuni. Ai grijă de acțiunile tale; ele se transformă în obiceiuri. Ai grijă la obiceiurile tale;
ele îți formează caracterul. Ai grijă la caracterul tău; el devine destinul tău."  Luând- pe fir, suntem ceea ce gândim. Iar unde se duce gândul, se duce și energia. De aceea se adună oamenii ce gândesc la fel, energia gândurilor lor intră în rezonanță.

Mulțumim,Delia Șerban că a ales urbea natală pentru lansarea primei ei cărți. Mult succes! Le așteptăm pe următoarele."

Dna Aurora Avasiloaie

Profesor Director

"Felicitări, Delia Serban ! Mulțumesc ca ai deschis, prin această carte, o ușă în intelegerea conceptului Mindfulness . Cu siguranță tinerii de la Colegiul Tehnic de Cai Ferate "Unirea" Pascani te-au convins ca: "Fericirea e minunata : cu cât o dai mai mult, cu atât mai mult iti rămâne " (B.Pascal)" "

Dna Daniela Orasanu

Director si Profesor al Colegiului de Cai Ferate "Unirea" Pascani

"Ce este fericirea? Există fericire? Fericire sau pasiune? Fericire sau plăcere? Dacă fericirea e un mix de procese chimice, le putem controla? Delia Șerban - Alumnus Unirea 1998 - se întoarce acasă, în familia Unirea, după 20 de ani, cu un dar neprețuit: o carte "ghid interior de fericire" cum o numește chiar autorul. Delia ne dăruiește o carte extraordinară cu atât mai necesară astăzi în această lume grăbită în care adesea uităm să trăim. O carte necesară care ne învață cum să ne construim starea de bine. Delia ne învață cum să ne calibrăm în interior, cum să "pescuim clipa", cum să prețuim prezentul. Echilibrul interior poate fi educat. 

  Mulțumiri Delia! Te așteptăm cu nerăbdare să ne prezinți următoarea carte! Zâmbiți mereu!"

Dna Doctor Camelia Racila

Doctor

" O lansare de carte pentru suflet si minte. Bravo Delia ! Multumesc pentru invitatie."